Contact

EcoTierra- ecologisch adviesbureau werkt vanuit Loods570 te Deventer. In de Loods werken ondernemers die op een of andere wijze te maken hebben met ruimtelijke ingrepen en plannen, zoals projectontwikkeling, geluidsonderzoeken en architecten.

Loods570 is gelegen in het bruisende Havenkwartier. Het Havenkwartier is een karaktervol gebied waarin industrieel erfgoed, creatieve ondernemers, kunst en cultuur, horeca, bouwen en wonen gecombineerd worden met een nog werkzame binnenhaven. Het Havenkwartier is synoniem aan experiment, pionieren en ruimte voor ideeën. Naast de vaste inwoners van het gebied (waaronder ruim 90 ondernemers en organisaties) vinden er vele publieksactiviteiten plaats, in allerlei culturele disciplines.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaande contactformulier, stuur een mail of bel ons gerust.

Wanneer u een offerte wilt ontvangen, geeft u dan duidelijk aan om welke locatie het gaat en wat er gaat gebeuren (worden er bijvoorbeeld gebouwen gesloopt/ gebouwd, bomen gekapt of oppervlaktewateren gedempt?). Bij voorkeur ontvangen we een kaartje met daarop het plangebied en eventueel de ingrepen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

EcoTierra-ecologisch adviesbureau

Postadres:                                 Bezoekadres:                              K.v.K.nr. 63734451

Margijnenenk 12                       Loods570                                    Rek-nr. NL85 TRIO 0390966320

7415 JZ Deventer                     Oostzeestraat 2, Deventer

Op onze producten en adviezen zijn de Algemene voorwaarden en het privacy statement van EcoTierra- ecologisch adviesbureau van toepassing.

 

  • Deventer